HuFriedyGroup

HuFriedyGroup

 

Από την ίδρυση της το 1908, η Hu-Friedy ηγείται και καινοτομεί στην κατασκευή οδοντιατρικών εργαλείων. Συνεργάζεται, με συνέπεια, με ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια για να κατανοεί τις αναδυόμενες ανάγκες των επαγγελματιών στον τομέα της Οδοντιατρικής, να παραμένει στην πρώτη γραμμή της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας και μεθοδολογίας και να δημιουργεί συνεχώς νέα και πιο βελτιωμένα προϊόντα. 

Η ποιότητα των εργαλείων βασίζεται στην χρήση του ειδικού κράματος ατσαλιού (Immunity Steel®) που εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και την μεγίστη αντοχή στην φθορά από την διάβρωση και την οξείδωση, στην προσεκτική εφαρμογή κατά την διαδικασία παραγωγής, στην κατασκευαστική τεχνική και στα μέτρα ελέγχου του τελικού αποτελέσματος. 

Η δέσμευση του HuFriedyGroup στην διατήρηση και συνεχή βελτίωση των παραπάνω προτύπων, η στήριξη εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων καθώς και η εξατομικευμένη προσοχή σε κάθε πελάτη είναι αυτή που την διατηρεί στην κορυφή του τομέα δημιουργίας οδοντιατρικών εργαλείων για περισσότερο από 100 χρόνια. 

 

HuFriedyGroup


Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in H:\root\home\crsshelpdesk-001\www\ipmdental\www\libraries\expose\core\layout.php on line 117